Най-известите наблюдения на крилатото чудовище с червени очи, наречено Човекът

...
Най-известите наблюдения на крилатото чудовище с червени очи, наречено Човекът
Коментари Харесай

Човекът молец ли е бил сниман на гробище в Корноул?

Най-известите наблюдения на крилатото страшилище с червени очи, наречено Човекът молец (или Мотман), се случват в град Пойнт Плезънт (Point Pleasant), където доста хора са го виждали през годината. Всички наблюдения на Мотман стопират след сриването на Сребърния мост, по време на който умират 46 души (Zona666.com). Оттогава се счита, че Човекът молец е тъмен предвестител на огромни произшествия, с огромен брой жертви. Твърди се, че е забелязан над Чернобил през 1986 г. Подобено хвъркат хуманоид обаче, неведнъж е забелязван и в други страни, без да последват огромни произшествия. От 20-те години на предишния век, създание, сходно по изложение на Човекът молец, неведнъж е виждано от жителите на английското населено място Маунан Смит (Mawnan Smith) в графство Корнуол (Cornwall). Там го наричали Човекът сова. Чудовище от Корнуол се свързва със остаряла черква, до която има гробище. Именно тук, той е забелязан за последно, от няколко тинейджърки. Това се е случило през 1979 година. Наскоро, английският ловджия на призраци – Марк Смит, отива да изследва гробището до тази черква. В допълнение към камерата, той носил със себе си по този начин наречения “EMF meter ” – особено устройство, което реагира на аномални разстройства на електромагнитно поле. Четете още: Мотман: Човекът пеперуда На едно място, измежду надгробните камъни, устройството ненадейно примигва. Марк стартира да снима в близост (ще гледате клипа по-долу). Когато той стартира да обикаля в близост, хуманоидна фигура се появява в профил, като че ли облечена в дълго покривало. А на главата й се виждали някакви „ рога “ или „ антени “.



Марк вижда тази фигура незабавно, само че когато я вижда и потегля в неговата посока, там нямало никой. Каквото и да е било, изчезнало е доста бързо. Марк свързва това творение с локалния Човек сова или именития Човек молец. Марк споделя, че преди устройството му да покаже необикновен скок в електромагнитното поле, той чул някакви странни звуци в храстите, като огромна птица, която размахва крилата си.



Ловецът на призраци споделя още: “Съдейки по показанията на устройството, това е нещо с мощна сила и евентуално демонично. И, може да бъде доста рисково. Не поучавам никой да идва тук самичък … ” Гледайте клипа, сниман от ловецът на призраци – Марк Смит:
Заедно с Марк Смит, същата вечер, с него бил неговият сътрудник – Крис. Когато Марк и Крис отишли, с цел да огледат мястото, където бил забелязан Човекът молец, нещо доста зле одраскало ръката на Крис в тъмното.



Може да е бил клон, само че съгласно Марк, изглеждало като драскотина от нокти. Може би съществото го е нападнало.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР