Най-изгодното за Русия правителство е правителството на Кирил и Асен,

...
Най-изгодното за Русия правителство е правителството на Кирил и Асен,
Коментари Харесай

Борисов: Правителството на Кирил и Асен е най-изгодно за Русия

" Най-изгодното за Русия държавно управление е държавното управление на Кирил и Асен ", съобщи някогашният министър председател и водач на партия ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията, съобщи БГНЕС.

В началото на брифинга Десислава Трифонова съобщи, че държавните управления на ГЕРБ и на Борисов са единствените, които са въвели надзор при горивата и измервателни уреди на бензиностанциите.

" Първата среща на Асен Василев и Кирил Петков е била с " Лукойл ", по този начин настояват наши източници ", сподели Борисов. Той добави, че 3,5 милиарда лева изтичат от България. Борисов разгласи, че в идващите дни ГЕРБ ще даде брифинг, с цел да потвърдят изказванията си.

" Искам да имаме цифрите, с цел да приказваме тъкмо и ясно, и да връщаме не 25 стотинки, а 1 лев ", съобщи той.

Борисов уточни, че държавното управление на Петков е било лицемерно и във връзка с оръжието за Украйна, тъй като всеки трети снаряд там е български, единствено че възложен посредством комисионери.

Лидерът на ГЕРБ прикани " Демократична България " още веднъж да им кажат къде да подпишат за 100% диверсификация от " Газпром ", само че също по този начин и за " Лукойл ".

" Днес слушах енергийния министър, че са почнали договаряния с " Газпром ". Колкото и да са самонадеяни и да мислят, че знаят всичко, дано да си наемат положителни юристи ", посъветва той служебното държавно управление, отбелязвайки какъв брой мощна компания е съветският газов снабдител.

Борисов е безапелационен, че дълготраен контракт с " Газпром " изрично не би трябвало да се приема.

" Аз като българин не желая да платя за едно нещо два пъти ", добави той. " Ние по тази причина договарянията с " Газпром " ги водехме с Европейската комисия ", напомни Борисов и прикани служебният кабинет да се обърне към Европейска комисия и да я държи в течение за всеки един ход.

" Защото и това като счупят, към този момент последващо държавно управление не знам по какъв начин ще се оправи с толкоз доста беди, вреди и безпорядък ", сподели още той.

Относно импортираната от Кирил Петков тъжба в съда против Борисов за половин милион лв. за клюка, Борисов сподели, че някогашният министър председател се бил изложил онлайн пред медиите.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР