Кметът на Дупница Първан Дангов окачи с руското знаме на

...
Кметът на Дупница Първан Дангов окачи с руското знаме на
Коментари Харесай

Кметът на Дупница издигна руското знаме пред общината в града

Кметът на Дупница Първан Дангов окачи с съветското знаме на пилона пред общината в четвъртък следобяд, осведоми Българска телеграфна агенция. Дангов е удостоверил дейностите си пред организацията и е допълнил, че е получил позвъняване от Държавна организация " Национална сигурност ", знамето да бъде свалено.

Флагът на два пъти свалил през днешния ден Николай Табаков, общински консултант от " Демократична България " и претендент за народен представител в идните избори. Вторият път Табаков изхвърлил знамето в близка кофа за боклук, тъй като след първото събаряне, знамето още веднъж било качено на пилона.

" Не виждам нищо неприятно в това, съветското знаме да бъде пред Общината в днешния ден ", сподели за Българска телеграфна агенция Дангов и добави, че ние не сме прекратили връзките си с Руската федерация. " Що се отнася до кофата, ще сезирам съответните органи ", декларира Дангов.

Действах под афект, плодащът е озвучен със " Вставай страна огромная ", а на пилона пред Общината се вее съветското знаме, споделя още Табаков, който призна, че на два пъти е свалил през днешния ден флага от пилона пред общинската постройка.

От полицията в Кюстендил показват за Българска телеграфна агенция, че има подаден сигнал, по който се работи, а за случая е известена прокуратурата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР