Най-интересното от новия брой на вестник Марица. Армията от чиновници

...
Най-интересното от новия брой на вестник Марица. Армията от чиновници
Коментари Харесай

Четете в Марица: Армията от чиновници расте с 10 000 за пе...

Най-интересното от новия брой на вестник " Марица ".

Армията от служители пораства с 10 000 за петилетка - изявление със Зорница Славова, старши икономист в Института за пазарна стопанска система

25 администрации са изнесли 28 действия на аутсорсинг и единствено в три от тях са съкратени служители

Само за предходната година са платени 21 милиона лв. сметки за стационарни телефони`

Офисът от ново потомство - с ъгъл за релакс на покрива. Подробности четете в приложение " Имоти "

Новите офис пространства подлежат на преосмисляне. Целта е в тях да бъдат задоволени две потребности - първата е да има задоволително място за работа, само че редом с това за рекреация и занимания. Това се получава посредством обособяването нa обособени работни зoни и основаването на спомагателни пространствени peшeния за отмора на чиновниците.

Ето по какъв начин се случва това на процедура! Наемателят на последния етаж на Офис Парк Пловдив да вземем за пример ще разполага с едно особено място на покрива. „ То е отредено за занимания и обществени контакти при съблюдаване на нужната отдалеченост и наслаждаване на хубавото време. Всичко това е съобразено най-вече с младите експерти, които имат високи критерии за работната среда “, изясни за „ Марица “ Мартин Драгоев, шеф „ Инвестиции и продажби “ в „ Галакси Инвестмънт Груп “. Това решение е любопитна оригиналност в тактиката на вложителя, който работи по реализирането на втората фаза на Офис Парк Пловдив.

Пловдив се измъква от хватката на пандемията

Пациентите с ковид в локалните лечебни заведения са намалели близо осем пъти за два месеца. Оптимистичната вест заяви пред „ Марица “ доктор Аргир Аргиров, заместник-директор на РЗИ. Ако на 8 април техният брой е бил 1050 души, в този момент са се стопили до 140 души. Съответно внезапно са намалели и тежките случаи със инфектирани, които са в интензивните отделения. Те са били 102, до момента в който сега са 20.

" Най-очевиден е напредъкът в броя на интубираните пациенти. Към 8 април те са били 76 души, а при започване на тази седмица на апаратно дишане са били едвам 11 заболели с ковид ", изясни доктор Аргиров.

Поради по-малкия напън върху лечебните заведения в Пловдив доста от тях понижават леглата, предопределени за коронавирус пациенти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР