Най-иновативните смартфони на Samsung от серията Galaxy S24 със Samsung

...
Най-иновативните смартфони на Samsung от серията Galaxy S24 със Samsung
Коментари Харесай

Технополис започна да приема предварителни поръчки за най-новите ...

Най-иновативните смарт телефони на Samsung от серията Galaxy S24 със Samsung AI могат да бъдат авансово поръчани от хипермаркети Технополис, както и от онлайн магазина. Кампанията започва на 17 януари, като всеки клиент има опцията да направи предварителна поръчка до 23:59 часа на 30.01.2024 г.  Клиентите могат да избират сред Galaxy S24 Ultra, S24+ или S24, като ще получат стремежи модел с по-голяма памет на цената на по-малкия и с пакет аксесоари Samsung.  

От началото на предварителните поръчки, клиентите на Технополис са поръчали над 300 смарт телефона от революционната AI серия Samsung Galaxy S24. През първия ден от старта на акцията, максимален интерес за потребителите се оказва моделът Samsung Galaxy S24 Ultra с 1 TB вградена памет. 

Всеки закупен модел от високотехнологичните смарт телефони Galaxy S24 идва с пакет аксесоари на стойност 100 лева, който включва транспарантен кейс и зарядно, a в случай че закупеният модел смарт телефон е Samsung Galaxy S24+ или Galaxy S24 Ultra, клиентите получават транспарантен кейс, зарядно и второ зарядно устройство за безжично зареждане на стойност 200 лева

Първите Galaxy AI смарт телефони на Samsung оферират на клиентите редица функционалности, с които могат да станат част от новата епоха на изкуствения разсъдък (AI). Той усъвършенства съвсем всяко преживяване, като дава на потребителите симултанен превод в действително време – Live Translate, посредством който се получава двупосочен и писмен превод на телефонни диалози в действително време. За първи път на пазара се появява и напълно нов метод на търсене, с помощта на функционалността Circle to Search with Гугъл. Само с едно ограждане върху определения предмет на изображението, потребителите получават повече информация непосредствено от Гугъл Search.

Новото потомство флагмани Samsung Galaxy S24 и S24+ идват с неповторим по рода си алуминиев дизайн Armor Aluminum, който е по-лек от неръждаема стомана и със особено защитното стъкло Corning Gorilla Glass Victus2. Неповторимият дизайн на Samsung Galaxy S24 Ultra е с рамка от исполин и 6,8-инчов плосък екран. Трите модела от серията на Samsung са устойчиви на прахуляк и потапяне до 1,5 метра в сладка вода в продължение до 30 минути, a батерията им е с голям потенциал и огромна енергийна успеваемост. 

Любителите фотографи могат да създадат забележителни фотоси и видеа с новия Galaxy S24 Ultra, както денем, по този начин и през нощта, с помощта на специфичния графичен програмен продукт ProVisual Engine. Той разпознава обекти, усъвършенства цветовите нюанси, редуцира шума и акцентира детайлите. Мощната 50-пикселова камера дава опция за хващане на съвършения кадър с до 10х оптично нарастване. Освен това тя идва с оптична стабилизация Tele OIS, която стабилизира фрагмента по този начин, че да понижи размазването при доближаване.  

Клиентите могат да създадат своя богат избор от цветове, въодушевени от земните благосъстояния. Samsung Galaxy S24 и S24+ идват в Жълт кехлибар, Виолетов кобалт, Сив мрамор и Черен оникс, а Galaxy S24 Ultra се предлага в жълт, лилав, сив и черен исполин.

Повече детайлности за дизайн, функционалности и цени, можете да откриете на уеб страницата на. 

За Технополис: 

Технополис е водещата верига за техника за дома, офиса и свободното време на българския пазар. Компанията обезпечава необятен набор от артикули в разнообразни категории, удобно извършване на покупки, професионална консултация и многообразие от услуги, с цел да отговори на потребностите и да усъвършенства живота на всеки един консуматор. С повече от 20 години опит на пазара,Технополис е водач в търговията с потребителска техника в България. На разположение на клиентите са 34 хипермаркета в 25 града в страната, дружно с онлайн магазина на компанията. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР