Най-хубавото ми откритие на българското Черноморие миналата година се случи

...
Най-хубавото ми откритие на българското Черноморие миналата година се случи
Коментари Харесай

Летни маршрути: Wake up Варвара

Най-хубавото ми изобретение на българското Черноморие предходната година се случи напълно в края на сезона.

Wake up бар се намира на плажа в село Варвара. До него се стига по черен път, през изпечено от слънцето поле, и след това по изсечени в стръмния скат стълбички. Но един път стигнете ли до морето, каква панорама ви чака! И барът, и целият плаж са толкоз цветно-лежерни и слънчево-усмихнати, че като да са обособена галактика, която няма нищо общо с нашите нормални черноморски проблеми и вайкания. Това е и един от дребното заливи по нашето крайбрежие, от които не се виждат бетонни и други постройки, мрачни призраци на лакомия и корупция.  Приятна чилаут музика, усмихнати и настоятелен сервитьори, които минават и по плажа, комфортни пуфове, на които да се излегнеш. Ярко синьо море, обрамчено от високи скали. Проста и вкусна храна, която безусловно виждахме по какъв начин се материалира пред очите ни в откритата кухня. Ядохме прелестен свеж паламуд - като се изключи че преди малко беше изваден от морето, беше и подготвен както би трябвало.

Под навесите на бара можеш да играеш табла или карти, а на особено издигнатата дървена площадка в съседство се организират йога сесии от инструкторите на Ashtanga Yoga Shala. 

Четох коментар под една от нашите публикации - за ресторант GRoZD, че не може да е толкоз хвалебствена, без да е платена. Ами може. Когато нещо е направено с отношение и нюх, си проличава и ние постоянно сме споделяли такива усещания с вас. Защото в последна сметка заслужаваме най-хубавото, нали?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР