Най-хубавите и семейни дни в годината стремглаво наближават и всички

...
Най-хубавите и семейни дни в годината стремглаво наближават и всички
Коментари Харесай

Перфектният коледен подарък според зодията

Най-хубавите и фамилни дни в годината стремително наближават и всички към този момент сме в шеметно подготвяне и трескаво търсене на дарове, с които да зарадваме околните си за Коледа. Ако се колебаете с какво да изненадате обичаните си, в новото си видео Наталия от дава доста потребна информация по какъв начин да избираме блага за хората, които обичаме по отношение на зодията им.

Овен

Представителите на зодия Овен не си падат по практични дарове , които ще ги накарат да стоят на едно място. Забравете за всевъзможни биографични книги и пъзели с по милион елементи! Огненият Овен ще се зарадва на карта за фитнес, урок по салса, готини маратонки за бягане или пък нова кафе машина за още по-ароматно кафе.

Телец

Телецът е удобен по природа, само че от километри може да разбере качеството на един предмет, по тази причина не се опитвайте да му пробутате някое менте. Красив шал, безценен парфюм, първокласен портфейл или кутия ръчно изработен шоколад ще му грабне мозъка.
 подарък ThinkStock/Getty Images
Близнаци

Близнаците обичат изненади , по тази причина избегнете стандартните дарове и никога не разкривайте авансово какво му готвите. Водете се от усета му и вместо един огромен подарък, съберете в кутия няколко по-малки - това ще му хареса. Например - хубава книга, химикалка, ключодържател, селекция чайове.-->

Рак

Сантименталните Раци обичат всевъзможни движимости за дома , изключително такива с антикварна стойност, които носят своята история. Ваучер за магазин за украса или пък албум със фамилни фотоси в композиция с домашно изпечен топъл тиквен самун ще го разтопят.

Лъв

Лъвовете за извънредно сложни за дарове - те имат постоянно доста необикновен и самостоятелен усет , който мъчно може да бъде нацелен. Като прибавим към това и пристрастеността им по скъпото - напълно комплицирано става. Никога няма да сбъркате обаче с билети за спектакъл или опера, ваучер за професионална фотосесия, домашна караоке машина, ваучер за спа процедура или бутилка хубаво вино.

Дева

Девите също са сложни за изборна дарове, само че не тъй като имат претенциите на Лъва, а тъй като доста постоянно не декларират своите усети - какво харесват и какво не харесват. Тъй като те са изключителни перфекционисти - един органайзер, готина джаджа за кухнята или пък ваучер за услуги за разчистване на дома ще го зарадват доста.
 подарък ThinkStock/Getty Images
Везни

Везните пък са толкоз отворени за дарове, че всичко, което им дадете, ще ги зарадва извънредно доста. Ето и няколко насоки: бутилка алено вино и кутия ръчно направени шоколадови бонбони, готин дизайнерски шал или шапка или даже годишен абонамент за обичаното списание.

Скорпион

Скорпионите си падат по мистичните неща . Всъщност, готина концепция е да скриете някъде подаръка му и с насоки да го накарате да го открие - това ще му донесе още повече наслада. А за самия подарък - книга, обвързвана с логиката на психиката или рамкиран принт на Густав Климт ще му се харесат сигурно.

Стрелец  

Стрелците са доста дейни и авантюристичен настроени. Пътуване до непозната дестинация или клас по танци ще го зарадват доста.

Козирог

Козирозите обичат точно направените движимости и самостоятелния почерк в подаръка. Ако изберете каса с малко познати крафт бири, ръчно направена кожена гривна и картичка - още веднъж авторска, няма да сбъркате.
 подарък ThinkStock/Getty Images
Водолей 

Водолеите доста обичат технологиите - нов смарт телефон или електронен читател, абонамент за нови електронни книги или някаква нова софтуерна джаджа, която занапред да разучават ще ги завоюва обезателно.

Риби

Рибите са толкоз сантиментални и благи, че без значение дали подаръкът е на ниска цена или безценен, бутиков или ръчно юридически - стига да е подарен с обич , ще ги трогне. Спрете се на книга с сантиментални поеми, вечеря на свещи в нов ресторант или сантиментален уикенд и готово!
 Дядо Коледа ThinkStock/Getty Images

И още:



Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР