Най-горещият и желан мъж в родния ефир през последните месеци

...
Най-горещият и желан мъж в родния ефир през последните месеци
Коментари Харесай

Фолк певици налазиха Ергена: Срещу 2 бона

Най-горещият и мечтан мъж в родния ефир през последните месеци - Ергенът Виктор Стоянов е новият любим на фолк певиците. Изпълнителките от лекия род се надпреварват да снимат екс фитнес инструктора в своите нови клипове.

След Емануела и Диона, Виктор ще взе участие минимум в още 3 видео продукции на настоящи фолк звезди. Любопитното е, че и цената на Ергена е скочила стремглаво и той се продава минимум за 2 бона, с цел да взе участие единствено в някои от сцените, гласи клюката във фолк средите.

Виктор беше прочут на почитателите и от предходни свои превъплащения в музикални клипове, доста преди да започва хитовото тв риалити в ефира на бТВ. В клипа на Витамин Андреа се прегръща с доста и сексапилни мъже, а един от тях е точно Виктор. Във Photoshop на Тита, Стоянов е един от многото мъже в клипа, а най-потресаващото е, че по едно време сред бельото му и бедрото му се образува празен ход.

В клипа Стара каравана Ергена е в компанията на Галена и се любува на щастливите летни дни. Към края на видеото във 4 червени луни на Цветелина Янува и 100 Кила се появява още веднъж Виктор, а камерата стопира върху него, с цел да забележим по какъв начин отпива от чаша с шампанско.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР