Най-голямата внучка на цар Симеон Сакскобургготски - принцеса Мафалда, е

...
Най-голямата внучка на цар Симеон Сакскобургготски - принцеса Мафалда, е
Коментари Харесай

Ливански лекар омая внучката на цар Симеон

Най-голямата внучка на цар Симеон Сакскобургготски - принцеса Мафалда , е щастливо обвързана с млад ливанец, който учи за доктор, разбра HotArena.

Дъщерята на принц Кирил и обичаният й Марк Абуслейман са дружно от няколко години, а преди дни хубавицата, която е певица, му честити рождения ден с тяхна обща фотография в Инстаграм. " Честит рожден ден, Марк ", написа принцесата и добави сърце към фрагмента. Мафалда и Марк живеят дружно и постоянно вървят на почивки с принц Кирил. Както принцът, по този начин и бъдещият доктор обичат да карат сърф по Средиземноморието. 

Друг представител на кралското семейство - княз Борис IV, продава на търг една от скултурите си с благородна идея. Целта на сина на починалия княз Кардам е да подкрепи медиците в битката им с пандемията. Въпреки, че е едвам на 23 години, внукът на негово величество цар Симеон е виновен младеж и осъзнава смисъла на солидарността, изключително в този сложен стадий, белязан от световната пандемия.

Ето за какво взема решение да продаде на търг своя статуя в онлайн платформа и да подари набраните средства на NHS Charities Together, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР