Най-голямата верига супермаркети във Великобритания Теско (Tesco) ще ограничи броя

...
Най-голямата верига супермаркети във Великобритания Теско (Tesco) ще ограничи броя
Коментари Харесай

Супермаркетите Теско ограничиха онлайн пазаруването

Най-голямата верига супермаркети във Англия " Теско " (Tesco) ще ограничи броя на стоките, които клиентите могат да си поръчват от онлайн магазина на компанията до 80 в интервала на изключителното състояние поради ковид, оповестиха английски меди в петък.

Причината за това е решение е ускорение на доставките за уязвимите семейства и увеличението на броя на обслужени консуматори.

Обичайните онлайн поръчки на компанията до преди рецесията с ограничаващите ограничения против ковид са били 60 броя артикули, само че към този момент обезпокоени клиенти декларират и над 100 артикули.

Въведеният предел от 80 броя е с цел да може да се подсигурят доставките за потребностите на всеки клиенти, а и това е в границите на естественото седмично извършване на покупки.

Компанията също по този начин приканва клиентите си, които могат да отидат безвредно до магазините, да пазарят по общоприетия метод, с цел да може вановете на компанията да обслужват по-уязвимите хора, които не е целесъобразно да излизат от къщи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР