Най-голямата тенденция в грижата за кожата тази година е поставянето

...
Най-голямата тенденция в грижата за кожата тази година е поставянето
Коментари Харесай

Бягайте, не ходете към тази одобрена от TikTok оферта за серум от охлюв муцин днес на разпродажбата на Amazon през октомври в Prime Day

Най-голямата наклонност в грижата за кожата тази година е слагането на серум от охлюви върху лицето ви -- не, съществено. Потребителите на TikTok са възхитени от хидратиращите и изчистващи кожата резултати на Cosrx хидратиращ серум с муцин от охлюви – и открихме безусловно невероятна оферта за най-продавания артикул по време на разпродажбата на Amazon Prime Big Deal Days.

Свързано: Как избираме най-хубавите артикули за вашия дом, работа и живот

Потребителите на обществени медии споделят резултатите си след потреблението на продукта. Една TikToker дори показа, че единствено след една седмица потребление на серума, кожата й е толкоз чиста, че към този момент не е чувствала потребност да носи декор дьо загар. Дори кожни лекари се обърнаха към TikTok, с цел да обсъдят изгодите от муцина от охлюви и да споделят своите препоръки и трикове за добиване на максимума от вирусния серум.

Ако сте били любопитни да видите защо е целият звук, в този момент е идеалният миг. Можете да получите вирусния серум от муцин от охлюви единствено за $14 в Amazon тъкмо в този момент. Редовно се продава за $25.

$14 в Amazon

Cosrx хидратиращ серум с муцин от охлюви: $14 (43% отстъпка)

Този серум с муцин от охлюви, утвърден от TikTok, е изработен с 96% филтрат от охлювен секрет (муцин от охлюви) и е предопределени да защищават кожата от загуба на влага. Муцинът от охлюви може също по този начин да насърчи производството на колаген, което може да помогне за понижаване на фините линии и бръчки.

„ Първоначално бях песимистичен по отношение на потреблението на нещо, обвързвано с охлюви, върху лицето ми, само че резултатите приказваха сами за себе си “, рецензент на Amazon споделя. " Този серум е като хидратиращо одеяло за кожата! Още от първата приложимост усетих спомагателен пласт влага, без да се усеща мазна. Кожата ми се усещаше пухкава и имаше видимо понижаване на появяването на фини линии. "

Защо харесваме хидратиращия серум с муцин от охлюви Cosrx:

С рейтинг на Amazon от 4,6 звезди и над 50 000 отзива е безвредно да се каже, че купувачите на Amazon утвърждават този прочут артикул на TikTok. Той е без мирис, което е отлично за тези с сензитивна кожа или сензитивност към аромати. Не е тестван върху животни. $14 в Amazon

Кога е Amazon Big Deal Days?

Разпродажбеното събитие Amazon Big Deal Days (известно също като октомври Prime Day) стартира в среднощ PT (3:00 сутринта ET) във вторник, 10 октомври и продължава до сряда, 11 октомври 2023 година

Какво друго се продава по време на Amazon Big Deal Days?

По време на разпродажбите Amazon Big Deal Days вие Също по този начин ще намерите огромни отстъпки във всички отдели на Amazon, включително дом, техника, кухня, фитнес и доста други. Това е идеалното време да започнете (и евентуално даже да завършите) своето празнично извършване на покупки, без да се постанова да се справяте с тълпите от Черен петък и подаръците, които желаете да купите, да бъдат разпродадени. Ще намерите оферти за багаж и за вашите ваканционни пътувания.

Трябва ли да сте главен член, с цел да пазарувате предложения на Prime Big Deal Days?

Докато някои от най-хубавите Amazon Офертите на Prime Big Deal Days са извънредни за Prime или само с покана, също по този начин ще има доста покупко-продажби, които са отворени за всички купувачи. Така че даже и да нямате участие в Amazon Prime, ще има налични предложения за вас.

Ако обаче желаете да пазарувате най-хубавите предложения, ще желаете да се регистрирате за 30- дневен безвъзмезден експериментален интервал на Amazon Prime. Членството в Prime коства $14,99 на месец или $139 на година и включва достъп до Amazon Prime Video (Футбол в четвъртък вечер) и редица други страхотни преимущества.

Присъединете се към Prime

Кои други магазини организират конкурентни ранни разпродажби за Черен петък?

Опитните купувачи знаят, че всяко от събитията на Amazon Prime Day предлага идеалното време да намерите десетки хиляди известни артикули на ликвидация от Amazon, в това число някои на най-ниската им цена за годината. Въпреки това, доста други известни онлайн търговци и търговци на дребно, като Walmart, Target, Best Buy и даже обичаните ви универсални магазини, като Macy's, всички са склонни да започват разпродажби едновременно или към същите дати като дните на Amazon Big Deal.

48-часовата флаш ликвидация на Best Buy се организира на 10 октомври и 11 октомври, същите дни като дните на Prime Big Deal Days на Amazon. Ваканционната ликвидация на Walmart ще се организира от 9 октомври до 12 октомври.

Разпродават ли се продуктите в ликвидация по време на Amazon Big Deal Days?

Обзалагате се, че се разпродават – и от време на време нещата се разпродават в границите на часове. Ако видите нещо на ликвидация, което желаете да получите по време на разпродажбата на Amazon Big Deal Days, поръчайте го незабавно. Често количествата са лимитирани. След като даден артикул бъде разпродаден на продажната цена, Amazon не постоянно ще възобнови запасите незабавно и когато възобнови запасите, продажната цена евентуално няма да бъде препоръчана.

Могат ли артикули, закупени от Amazon по време на Amazon Big Дните на договорката да бъдат върнати?

Освен в случай че категорично не е посочено в описанието на продукта или покрай бутоните „ прибавяне в количката “ и „ купете в този момент “, че продуктът, който се предлага в продажба, е дефинитивна продажба или не предстои на връщане, Amazon постоянната политика за връщане на този артикул ще бъде спазена.

От дясната страна на описанието на продукта в Amazon, тъкмо под бутона „ купете в този момент “ (и където написа „ доставя се от и се продава от “), потърсете заглавието, което споделя „ връща “.

Ако в текста се споделя „ дава отговор на изискванията за връщане, възобновяване на средства или подмяна в границите на 30 дни от приемането “, това е политиката за връщане, която ще бъде спазена. Възможно е обаче да носите отговорност за заплащането на противоположна доставка до Amazon, в случай че не оставите продукта като Whole Foods или Kohl's, който приема някои връщания от Amazon.

Някои най-хубави предложения за Prime Day 2023 година, които да вземете, преди да са разпродавам

Експертите по извършване на покупки в CBS Essentials наблюдават най-хубавите предложения в Amazon сега. Вижте нашето отразяване на Prime Big Deal Days по-долу.

Намерихме най-хубавите предложения за Amazon Prime Day октомври 2023 година Ето лист с най-големите отстъпки на разпродажбата.
Черният петък идва при започване на тази година. Какво би трябвало да знаете за проектите на Amazon, Walmart и Target Amazon Prime Big Deal Days покупко-продажби единствено с предложения към този момент са отворени за регистрации и можете да получите до 60% отстъпка Най-добрите покупко-продажби под $100 от Prime Day на Amazon за октомври 2023 година

Най-добрите софтуерни предложения през октомври Prime Day за извършване на покупки в този момент

Разпродажбата на Prime Big Deal Days е една от най-хубавите ви благоприятни условия през този празничен сезон да спестите доста от най-горещите технологии за 2023 година Ето най-хубавите предложения за пазарувайте в този момент, до момента в който са налични.

Най-добрите предложения за технологии на Apple на днешната ликвидация на Amazon Prime Day 2023 през октомври
Amazon понижава цените на Apple AirPods, Samsung Galaxy Buds и още слушалки за октомври Prime Day 2023
Amazon има наложителни предложения за Apple Watch по време на разпродажбата си през октомври Prime Day 2023 година Някои смарт часовници са с съвсем 50% отстъпка за разпродажбата на Amazon Prime Day през октомври 2023 година
Apple AirPods са кражба единствено на $89 за октомври Prime Day на Amazon
Apple AirPods са уважаваните 31% отстъпка за разпродажбата на Amazon през октомври Prime Day 2023 Разпродажбата на Amazon през октомври Prime Day 2023 е идеалното време да спестите доста от тв приемници Samsung, тв приемници Amazon Fire и други
Amazon на процедура раздава звънци Blink за видео по време на своя октомври Prime Day 2023 ликвидация

Най-добрите предложения за жилища за първи октомври за извършване на покупки в този момент

Нуждаете се от нова прахосмукачка-робот, матрак или може би нов комплект принадлежности? Amazon има предложения за всичко това и доста повече по време на ранната си ликвидация в Черния петък на Big Deal Days.

Намерихме някои невероятни предложения за прахосмукачки за роботи в Amazon за октомври Prime Day 2023
Прахосмукачките за роботи iRobot Roomba са с до 36% отстъпка през Amazon Prime Day през октомври 2023 година Започнете този план с тези предложения за принадлежности Dewalt през октомври Amazon Prime Day 2023 година
Дишайте умерено с тази оферта на Amazon Prime Day през октомври 2023 година за пречиствател на въздух и вентилатор Dyson TP09
Изненада! Разпродажбата на Amazon през октомври Prime Day е идеалното време да се запасите със закуски Lay's, Cheetos и Doritos
Събудете се и помиришете офертите на Amazon през октомври Prime Day 2023 година за машини за кафе и еспресо. Открихме някои невероятни предложения за робот вакуум в Amazon за октомври Prime Day 2023 Почистете тези предложения за роботизирани мопове по време на Prime Day на Amazon през октомври 2023 година Няма да намерите по-добри предложения за багаж Samsonite от тези за Prime Day на Amazon през октомври 2023 година
Излетете с невероятна оферта на Amazon за октомври Prime Day 2023 година за най-продаван багаж
Peloton велосипедите са в ликвидация по време на Amazon October Prime Day 2023. Ето по какъв начин можете да спестите до $500
Намалете спестяванията на Amazon October Prime Day 2023 за Dewalt, Ryobi, Milwaukee и други най-високо оценени марки принадлежности
Amazon October Prime или ваканционна начална ликвидация на Walmart? Къде е най-хубавата договорка за прахосмукачка iRobot Roomba J7+ през днешния ден

Най-добрите предложения за ранен Черен петък при други търговци на дребно

Amazon не е единственият търговец на дребно, който организира ранна ликвидация за Черен петък през днешния ден. Ето още търговци на дребно, предлагащи покупко-продажби.

Днес Walmart има конкурентна ликвидация на Amazon Prime Day. Вижте най-хубавите предложения
Първата ваканционна ликвидация на Walmart стартира през днешния ден. Ето по какъв начин можете да спечелите най-хубавите предложения
Уау, Apple iPad 9 се продава единствено за $249 в началната ваканционна ликвидация на Walmart
Sam's Club провежда ранна ликвидация Черен петък с участие за $15Nike преди малко понижи цените нейните най-продавани обувки за всеки спорт тази седмица [CBS Sports]Best Buy играе твърдо с софтуерната ликвидация на Amazon за октомври Prime Day 2023 година Получавате ли най-хубавата договорка?
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР