Най-голямата спортна зала в България - Арена Армеец, бе дом

...
Най-голямата спортна зала в България - Арена Армеец, бе дом
Коментари Харесай

Преходът от художествена гимнастика към волейбол се прави за 120 часа

Най-голямата спортна зала в България - " Арена Армеец ", бе дом на две международни шампионати през миналите две седмици.

Първо пред софийска аудитория играха българските художествени гимнастички. Ансамбълът завоюва злато за съчетанието с 5 обръча и бронз в многобоя, а самостоятелните представителки приключиха втори в отборното класиране.

Снимка: Lap.bg

Седмица по-късно пред родна аудитория мъжкият народен тим по волейбол игра във втората фаза на международното състезание.

Във времето сред двете събития в залата кипеше интензивен труд на голям екип. Така за 120 часа " Арена Армеец " бе преобразена до най-малкия подробност и пригодена по най-високите международни стандарти за идващия спорт.

Снимка: Lap.bg

От Българската федерация по волейбол демонстрираха с къс клип в своите профили в обществените мрежи какво би трябвало да се случи, с цел да може двете събития да бъдат извършени съвършено.

" Искаме да кажем голямо благодаря на всеки един, който оказа помощ и бе дружно с нас в залата, с цел да можем единствено за 120 часа да трансформираме " Арена Армеец " от международно състезание по художествена гимнастика в международно състезание по волейбол ", написаха от волейболната федерация.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР