Най-голямата опозиционна партия в РС Македония ВМРО-ДПМНЕ поиска властите в

...
Най-голямата опозиционна партия в РС Македония ВМРО-ДПМНЕ поиска властите в
Коментари Харесай

В Скопие питат: Имало ли е химикали за хероин в катастрофиралия автобус?

Най-голямата опозиционна партия в районен съд Македония ВМРО-ДПМНЕ изиска управляващите в Скопие да отговорят дали в авариралия рейс на Автомагистрала " Струма " не е пренасян високозапалим химикал за произвеждане на хероин, заяви БГНЕС.
" Дали укриваният наркотрафик от страна на властта не е причина за нещастието и 45-те починали в България. Никой в страната не дава отговор на подозренията, че в изгорелия рейс в България е транспортиран високозапалим химикал, който се употребява за произвеждане на хероин. Дали тъкмо тези химикали не са повода за бързото възпламеняване на рейса, само че и на мантинелите край пътя ", попитаха от ВМРО-ДПМНЕ и желаеха отговор на въпроса, за какво 140 пъти въпросният рейс е прекосил държавната граница без позволение. Според опозицията " някой от върховете в ръководството на страната пази " Беса транс ".
При злополуката на 23-ти ноември на Автомагистрала " Струма " починаха 45 души, а други 7 бяха ранени. Автобусът бе на македонската туристическа организация " Беса транс ", чийто лиценз бе лишен заради груби нарушавания в работата й.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР