Най-голямата онлайн туристическа агенция в България www.eSKY.bg отбеляза 5-ия си

...
Най-голямата онлайн туристическа агенция в България www.eSKY.bg отбеляза 5-ия си
Коментари Харесай

eSKY.bg отбеляза петия си рожден ден с елегантно парти

Най-голямата онлайн туристическа организация в България www.eSKY.bg означи 5-ия си рожден ден с елегантно празненство на 2 октомври в бар Cocossa. Събитието бе почетено от мениджъри на най-големите самолетни компании в света, измежду които Turkish Airlines, airberlin, Singapore Airlines, Emirates и други. Радвахме се и на наличието на водачите в цифровия отрасъл – представители на най-голямата онлайн платформа за реклама - EasyAds, сътрудниците ни от цифрова организация Interactive Share,афилиейт платформата AffiliateForMe, БГ Сайт, застрахователния колос AIG, Amadeus, Master Trainers,  SIMPatik и доста други наши сътрудници, другари и сътрудници.

Вечерта стартира с приветствено послание на шефа и мотора на www.eSKY.bg господин Доньо Марков, който благодари на гостите освен за уважението, само че и за сполучливата работа през тези 5 години. Г-н Марков не пропусна да покаже своята благодарност и към екипа, с който работи и който има своя сериозен принос за превръщането на eSKY.bg в безапелационен пазарен водач.

Събитието продължи с къса презентация за триумфите на eSKY.bg през сложните, само че сполучливи 5 години, изнесена от маркетинговия специалист на компаниятаг-н Веселин Георгиев. Вниманието на гостите бе привлечено от пътя на компанията, почнал от дребен офис и едвам трима души личен състав, минал през сложни решения и доста промени и стигнал до водачеството в онлайн продажбата на самолетни билети, хотели, застраховки и други туристически услуги. Г-н Георгиев не пропусна да обърне внимание и на аргументите за тези безспорни триумфи – неуморната и професионална работа на целия екип, както и поддръжката и съдействието на всички сътрудници в авиационния, туристическия и цифровия отрасъл.

Екипът на eSKY.bg реши да изненада всичките си посетители със занимателна и истинска игра с въпроси, в която бяха раздадени доста награди на най-внимателно слушащите. Нямаше по какъв начин рожденият ден да премине и без тържественото разсичане на тортата, след което присъстващите се отдадоха на прелестен и потребен диалог между тях.

Вечерта продължи с цялостна мощ и доста въодушевление, а всички другари и сътрудници на www.eSKY.bg получиха дарове и имаха опцията да споделят няколко думи за компанията.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР