Най-голямата ММА организация в света – UFC, наложи повече от

...
Най-голямата ММА организация в света – UFC, наложи повече от
Коментари Харесай

Еротичен модел си развя гърдите по време на ММА двубой, отнесе сурово наказание

Най-голямата ММА организация в света – UFC, наложи повече от съществено наказване на еротичния модел от OnlyFans Хейли Дейвис.

Причината – по време на MMA мач през март т.г. Дейвис дръзна да се разголи пред почитателите си и да покаже гърдите си в един от своите профили. Действието ѝ тогава изцяло засенчи цялата галавечер на UFC и вместо борците на кръга, огромните звезди, най-малко в обществените мрежи, се оказаха зърната на Дейвис, които тя показва не веднъж, а два пъти.

Случката обаче по никакъв начин не се понрави на основните фактори във UFC и те взеха решение да подхващат драконовски ограничения, с цел да са сигурни, че такива „ произшествия “ повече няма да се повторят за в бъдеше. Като за начало от организацията издадоха доживотна възбрана на Дейвис да стъпва на мачове под тяхната закрила.

Не мога да допускам, че от UFC ми не разрешиха да навестявам мачове поради това, написа в пост в Instagram Дейвис след решението на федерацията.

Фенове на модела обаче напомнят, че това не е първият път, в който Хейли Дейвис бива гонена отнякъде поради неприлично. Преди време тя още веднъж се разсъблече, само че този път в повсеместен магазин, заради което чиновниците я помолиха да напусне обекта им.

A post shared by Hayley Davies (@itshayleydavies)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР