Служебното правителство реши българската делегация на срещата на върха на

...
Служебното правителство реши българската делегация на срещата на върха на
Коментари Харесай

Проф. Тодор Танев: Този път на ход е Пеевски

Служебното държавно управление реши българската делегация на срещата на върха на НАТО във Вашингтон да се води от президента Румен Радев, който обаче отхвърли изненадващо.

" Някои от страните би трябвало да покажат мускули, тъй като там никой няма да покаже мускули и не може да ги покаже. Тук, в София, обаче върви да се покаже кой е по-умният. Тази страна не заслужава тази външна политика, която не е нито външна, нито е политика. Така не може. Тук не става въпрос за рационално, има хора, които желаят тук да е като Беларус, само че извънредно доста желаят те да не са тук в същото време, те са накъде друга - да шумолят с долари, с евро, или някоя друга валута ", каза политологът проф. Тодор Танев  Тодор Танев Проф. Тодор Танев е роден през 1957 година в София. Завършил е социология в СУ „ Св. Климент в студиото на " Денят ON AIR ".

По думите му отиването във Вашингтон, което към момента не се е състояло, към този момент е злощастно.

" На всеки му е ясно, че сега няма страна, която не се въздейства от това, което става в Украйна. Но хайде да погледнем Чехия, Полша, Румъния - всички други могат, единствено ние не знаем. Това е провинциализъм, нашите села са европейски, провинциализъм е несбъднатият град. Това са хора, които нямат разбиране къде се намират, техните гени са гладни на просвета. Тези хора, които не могат да разделят Русия от България, България от сляпото подражателство на Запада - тези хора не са имали генерации обратно никакво разбиране какво е това ", добави доцент Танев за Bulgaria ON AIR.

Според него ще има предварителни избори.

" Въпросът е дали ще бъдат в първото допустимо време - октомври-ноември, или малко по-нататък. Но няма да бъдат след 4 години. Тези партии сега ги е боязън от сянката им поради парите. Има обаче по-тъмни кръгове откъм гърба, които командват, тях не ги виждаме. Те са от доста от дълго време ", акцентира политологът.

Доц. Тодор Танев  Тодор Танев Проф. Тодор Танев е роден през 1957 година в София. Завършил е социология в СУ „ Св. Климент е на мнение, че за първи път физиономията на водача на ГЕРБ - Бойко Борисов, е каменна.

" Той не е бил подобен дни наред. Това е ново събитие и нещо не са се разбрали. Този път на ход е Пеевски, дълго време беше единствено балансьор, те сега имат освен второто място, само че те са на доста значимо място. В недалечно бъдеще те могат да извърнат тил на Борисов, а него от това го е боязън и могат да подадат на ПП-ДБ, в случай че те се трансформират ", добави гостът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР