Най-голямата конференция за киберсигурност на Балканите, , за поредна година

...
Най-голямата конференция за киберсигурност на Балканите, , за поредна година
Коментари Харесай

Топ експерти от световна класа се събират за InfoSec SEE Conference 2021

Най-голямата конференция за киберсигурност на Балканите,, за поредна година ще се организира в България. Мащабно двудневно събитие, съзвездие от топ лектори от международна класа, безупречна организация и доста занимания и изненади - това може да очаквате от форума, който продължава да сплотява промишлеността за тринадесета поредна година. Организаторите от дават обещание на всички участници извънредно богата на наличие, тематики и полемики стратегия, с доста добавена стойност и споделена експертиза от международно равнище.

След забележителния триумф на изданието през предходната 2020 година за локация още веднъж е определен хотел Риу Правец Голф&Спа, като уредниците още веднъж са се погрижили за безвъзмезден превоз от София до хотела и за двата дни на конференцията.

Датите на осъществяване са 30 септември и 01 октомври 2021 (четвъртък и петък), с алтернатива за ранно идване и вечеря за “добре пристигнали ” в деня преди откриването. Събитието още веднъж е проведено в хибриден формат, допускащ пълноценно присъединяване на гостите както физически на място, по този начин и отдалечено - посредством онлайн достъп до конференцията, предавана онлайн.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР