Най-големият ритейлър у нас днес открива поредния си изцяло обновен

...
Най-големият ритейлър у нас днес открива поредния си изцяло обновен
Коментари Харесай

Kaufland модернизира изцяло първия си хипермаркет в Стара Загора

Най-големият ритейлър у нас през днешния ден открива следващия си напълно освежен хипермаркет – Kaufland-Казански в гр. Стара Загора (бул.ул. „ Стамо Пулев “ 2). Модернизирането обгръща целия интериор на магазина и възлиза на близо 5.5 млн. лева



Асортиментът на филиала е обогатен с нови 1000 продукта във всички продуктови групи, като за оптимален комфорт на извършването на покупки са обособени нови профилирани секции - чери бар, рампа за екзотични плодове, „ Фермерски пазар “ с млечни артикули от локални производители, витрина за готвена храна „ To-go ” и ледник за крафт бири.



Изцяло възобновени са всички витрини в магазина, в това число и витрината с обслужване, като те са сменени с нискоемисионна хладилна мебел и работят с щадящ околната среда хладилен сътрудник. Чисто нова е и пекарната, която дава многообразие от близо 60 типа на място изпечени тестени произведения всеки ден.



Чисто нови са и касите за самообслужване, като посредством тях клиентите могат да съкратят доста времето за прекосяване през магазина и да понижат чакането на каса. По данни на ритейлъра, касите на самообслужване икономисват на клиентите приблизително по 20% от времето за пазар.



В резултат на поетапното въвеждане на своята One Stop Shopping идея, ритейлърът уголемява и модернизира микса от артикули и услуги, които предлага на клиентите си в Стара Загора. В рамките на филиала посетителите могат да обогатят извършването на покупки си, като го съчетаят с печатни издания от Inmedio, готвена храна от RepEat, прясно изпечени ядки от „ Торнадо “ и вкусни изкушения от сладкарница „ Куманови “. На разположение на посетителите са новите автоматизирани пощенски станции на Speedy и Box Now, които могат да бъдат употребявани всекидневно с работното време на хипермаркета. В рамките на филиала следва да бъде построен и вторият обект на Aladin Foods за град Стара Загора.

От началото на годината Kaufland България влага над 11.5 млн. лева в реновиране на магазините си, като проектите за тази година са броят на обновените филиали да стане общо осем. Модернизацията е част от цялостното трансформиране на хипермаркетите, което включва както внедряване на софтуерни нововъведения, по този начин и уголемение на продуктовия подбор. Kaufland-Казански е първият хипермаркет на веригата в града, открит през 2009 г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР