Най-големият производител на вина и високоалкохолни напитки VP Brands International

...
Най-големият производител на вина и високоалкохолни напитки VP Brands International
Коментари Харесай

Отличиха най-големия производител на вина и високоалкохолни напитки за „зелени“ инвестиции

Най-големият производител на виновност и високоалкохолни питиета VP Brands International завоюва премия за „ Иновации и технологии “ в състезанието „ Мистър и Мисис Икономика “. Отличието е висока оценка за стартиралата огромна капиталова стратегия в зелена сила. Вече 65% от нужната за производството електрическа енергия във фабриките на компанията се генерира от възобновими енергийни мощности. Това е единствено първият стадий от „ Зелената “ програмата на една от най-големите български компании в устрема им за запазване на околната среда и понижаване на нездравословните въглеродни излъчвания.

Призът получи изпълнителният шеф и ръководител на Съвета на шефовете на компанията Иван Папазов. „ Щастлив съм, че съм част от корпоративното развиване на VP Brands International от самото й основаване. Днес компанията е водещ български производител на виновност и високоалкохолни питиета с основна роля за развиването на алкохолния отрасъл у нас, която продава сполучливо и на 40 интернационалните пазара. Безспорно тези триумфи се дължат на внедряването на най-модерните технологии и непрекъснати вложения в ноу-хау и нововъведения – факт, който ние сме припознали още от основаването на компанията “, съобщи мениджърът и даде обещание напъните в тази посока да продължат. Според него „ с цел да бъдеш номер 1 в своя отрасъл, би трябвало да си новаторски “.

Конкурсът „ Мистър и Мисис Икономика “ се провежда от най-голямата работодателска организация Конфедерацията и работодателите в България (КРИБ). Изборът на печелившите се прави от членовете на Управителния съвет. В КРИБ членуват 12 000 компании, в които работят 800 000 души и генерират три-четвърти от Брутният вътрешен продукт. Награждаването бе почетено от вицепрезидента Илияна Йотова и от министри от служебното държавно управление.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР