Най-големият майстор на спортните залози в България вече е взел

...
Най-големият майстор на спортните залози в България вече е взел
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Ето кой прибра близо 1 милион лева от „Еврофутбол“

Най-големият занаятчия на спортните залози в България към този момент е взел облагата си от 956 892.41 лв. единствено минути, откакто през вчерашния ден е посетил централата на „ Еврофутбол “ в София, научи организация BulNews. Припомняме, че в понеделник във Враца бе ударена облага от близо 1 милион лв. в пункта на ул. „ Кръстьо Българията “ №18.
На особено проведена гала В. З. от Враца получил своя алегоричен чек от тримата шефове на компанията – Руди Вачкова, Боян Найденов и Николаос Арсенопулос. Малко по-късно той бил приветстван и от един от създателите на компанията и съучастник в „ Еврофутбол “ - Александър Тумпаров.
В. З. бил посрещнат с аплаузи от чиновниците на „ Еврофутбол “, които не са имали самообладание да се срещнат с индивида, направил невероятното майсторско предугаждане: да познае цели 18 мача в права колонка. Подобна шестцифрена сума от спортни
залози няма аналог в България! За врачанина това е трети огромен удар в „ Еврофутбол “. Неговата религия в системата му на игра от дълги прави колонки по опция без знака „ Х “ му осигурила още две страхотни облаги. През 2014-та той е сграбчил 156 621.38 лв. с 200 лв., този път на 15 мача в права колонка. А през 2010-та година, след залог от 100 лв. на 11 мача още веднъж в права колонка, мъжът е прибрал 8 700 лв..
Разследване на организация BulNews откри, че зад буквите В.З. се крие майсторът на прогнозите Вили Златунов от Мездра. Мъжът е някогашен прокурор, а в този момент работи като юрист.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР