, най-големият и иновативен онлайн моден каталог, Ви дава нужното

...
, най-големият и иновативен онлайн моден каталог, Ви дава нужното
Коментари Харесай

Модните предпочитания на българите за първото тримесечие на годината според GLAMI.bg

, най-големият и новаторски онлайн фешън азбучник, Ви дава нужното ентусиазъм с информация за най-предпочитаните попълнения в дрешника съгласно покупките и търсенията , направени на от януари насам.

#Останетесивкъщи продължава да е водещият фешън тренд при започване на 2021 година
Продължаващият локдаун поради пандемията от ковид, както и работата от у дома, която за първи път участва в толкоз огромен мащаб в България, изведоха домашното облекло като бързоразвиващ се фешън тренд от 2020г. насам. Някои всекидневно „ не толкоз съвременни “ категории стават по-търсени спрямо март предходната година, когато стартира всичко. Начело на тази ранглиста са: домашните пантофки (+97%), бельото (+58%), спалното облекло (+66%), халатите за баня (+51%). Всички те регистрират най-голямото покачване на годишна база на поръчките си, направени през. Интересно е също, че спрямо най-търсените категории по отношение на март 2020г. следим растеж с 4000% при спортните екипи и панталоните и с 1700% при маратонките.

Вечна класика
Някои полезности се резервират, изключително когато става дума за нашия дрешник. Зимното яке и чифт боти са първият и най-основен детайл, с цел да извършите усещане с външния си тип. Дамите, които пазарят от нашия уебсайт, им обърнаха изключително внимание, поставяйки ги на първите 7 от общо 10 най-продавани продукта за 2021 година от януари насам..

Почитатели на маратонките

Атлетични стъпки…за комфорт, който не отстъпва пред стила. Потребителите на осъвремениха сбирките си от спортни обувки, избирайки съвременни и комфортни за ежедневна приложимост модели, както и по-премиум марки с дизайнерски почерк.

Ежедневен състезателен тренд
Популярните спортни марки бяха измежду най-предпочитаните от потребителите и това не е инцидентно, защото ежедневната спортна визия ще се резервира като тренд. Шест ежедневни и спортни марки са в Топ 10 на поръчките на от началото на годината.

Пролетта е тъкмо зад ъгъла
През март регистрира растеж в търсенето от българите на мъжки мокасини (+850%) и спортни сутиени (+800%), до момента в който туниките (+36%) са новото пролетно попълнение. Цветната гражданска война, превзела стилните сцени за пролет/лято 2021, наподобява печели в избора на дамите, като блузите и роклите на цветя са измежду най-продаваните артикули за първото тримесечие на годината в GLAMI!

Нов сезон с ново начало за Вашия жанр!

Ако търсите ентусиазъм за занимателно пролетно извършване на покупки, всичко, което би трябвало да извършите, е да посетите!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР