Най-големите туристически сдружения изпратиха отворено писмо до медиите и политическите

...
Най-големите туристически сдружения изпратиха отворено писмо до медиите и политическите
Коментари Харесай

Най-големите туристически сдружения настояват Зарица Динкова да се оттегли като министър

Най-големите туристически сдружения изпратиха отворено писмо до медиите и политическите водачи, с което упорстват и приканват Зарица Динкова да се отдръпна от поста министър на туризма при ротацията.

Документът е подписан от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), Националният ръб по туризъм (НБТ), Българска туристическа камера (БТК), Българска асоциация за туризъм (БАТ), Сдружението на заведенията в България (СЗБ), Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Алианса на туристическата промишленост в България (АТИБ), като в последния влизат още организации на туроператори и екскурзоводи.

„ Категорични сме, че в Министерството на туризма е нужна незабавна смяна. Несъгласни сме секторът да се ръководи от незапознат министър, който не познава проблемите, спецификата и потребностите на сектора и не демонстрира никаква диалогичност в връзките си с бизнеса. Водени от горното настояваме за министър на туризма да бъде определен човек, който познава проблемите на бранша, води разговор с него и знае по какъв начин бизнесът и страната да вземат решение проблемите и да развиват българския туризъм “, написа в писмото.

Зарица Динкова нито един път не отбрани ползите на сектора. От момента, в който тя заема поста, демонстрира фрапираща непросветеност, допълват организациите.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР