Най-доброто средство за превенция и здраве на черния дроб Здравият черен

...
Най-доброто средство за превенция и здраве на черния дроб
Здравият черен
Коментари Харесай

Най-доброто средство за превенция и здраве на черния дроб

Най-доброто средство за предварителна защита и здраве на черния дроб

Здравият черен дроб значи здраве, жизнеспособност, здрав външен тип и положително въодушевление.

Черният дроб в действителност е най-голямата жлеза при бозайници, която има максимален брой функционалности, над 500. Някои от най-важните са:

Метаболитна: контролиране на равнищата на кръвната захар, преобразяване на амоняка в урея, преобразяване на провитамин А във витамин А и доста други

Защитна: Образуване на защитни протеини, синтез на коагулационни фактори, фагоцитоза на остарели кафези и доста други

Детоксификация: Неутрализиране или премахване на течни или токсични субстанции. Всъщност, най-голяма част от никотина се детоксифицира тъкмо в черния дроб.

Поради значимостта на черния дроб за тялото ви, има нещо, което можете да вършиме всекидневно, с цел да поддържате положителното му положение.

Всъщност всичко, което би трябвало да извършите, е на празен корем да изпиете чаена лъжичка зехтин, разбъркан с малко лимонен сок.

Важно е да се означи, че тази примес се пие единствено на празен корем, а по-късно можете да ядете и да продължите с ежедневните си задания. С тази процедура, от здравия черен дроб, ви дели една доста елементарна стъпка.

След единствено месец ще почувствате първите промени. Торбичките и тъмните кръгове под очите ще намалеят, тенът ви ще се усъвършенства и храносмилателната система ще работи чудесно за вас. Освен това ще се почувствате изпълнени с сила.

Зехтинът доста оказва помощ за отварянето на каналите на черния дроб и жлъчката. Лимонът е и превъзходен източник на витамин С и пречиства кръвоносните съдове от натрупването на холестерол.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР