Жена на 58 години е с опасност за живота, след

...
Жена на 58 години е с опасност за живота, след
Коментари Харесай

С медицински хеликоптер транспортират жена от Сандански в София

Жена на 58 години е с заплаха за живота, откакто е не запомнила да вдигне ръчната спирачка при паркиране на персоналния си автомобил в Сандански. Колата тръгнала и повлякла дамата, която е с голям брой тежки контузии, оповестяват от полицията в Благоевград.

Тъй като положението ѝ е тежко, медицинският хеликоптер ще бъде изпратен да транспортира санданчанката до София. Машината ще кацне на хеликоптерната площадка на столичната болница " Св. Екатерина " и потърпевшата жена ще бъде превозена за следващо лекуване в " Пирогов ".

Инцидентът е станал през вчерашния ден следобяд на ул. " Деспот Слав ". Жената е паркирала персоналния си автомобил, само че не е подхванала нужните ограничения, с цел да предотврати потеглянето на колата без лидер в нея. Колата потегля обратно с отворена врата и повлича дамата.

Пострадалата е с фрактура на дребния таз, фрактура на две ребра и ключица. Настанена е за лекуване в МБАЛ-Сандански с заплаха за живота.

При случая с пострадвания на стъпалото и охлузвания по дланта е потърпевш и 37-годишен мъж от града, който се е опитал да спре автомобила. След осъществен медицински обзор той е освободен за домашно лекуване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР