Деклан Райс търси противоотровата за болезнено състояние, за което не

...
Деклан Райс търси противоотровата за болезнено състояние, за което не
Коментари Харесай

Деклан Райс прави честно признание за отбора на Англия за Евро 2024 след пренебрежението на Джак Грийлиш

Деклан Райс търси противоотровата за мъчително положение, за което не е прочут лек - продобиване на Еврото, с цел да компенсира тъгата от пропускането за купата.

Опората на Арсенал от £105 милиона призна, че съвсем пропускът на Артилеристите с короната на Висшата лига е бил „ в действителност сложен за преглъщане “ предишния месец.

Но като дъртак в халфовата линия на Англия - на 25, той е най-опитният състезател в машинното поделение на Гарет Саутгейт - Райс също се любува на отговорността да постави завършек на 58-годишния живот на Трите лъва изчакайте огромен турнирен триумф.

Преди малко повече от 12 месеца Райс подвигна първия трофей на Уест Хям от 43 години. Сега той е незаменимият сърдечен удар на Англия, а Саутгейт радостно се пробва да позволи главоблъсканицата си в средата на терена като „ Деклан и кой? “

Райс призна, че „ животът идва при теб бързо “, до момента в който поглъщаше голямата кариера, която се ускоряваше от сърцевината на желирана змиорка до топ масата. Но той призна: „ В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР