Джоана Пейдж се погрижи за любимия си момент с Гавин

...
Джоана Пейдж се погрижи за любимия си момент с Гавин
Коментари Харесай

Джоана Пейдж на Гавин и Стейси губи думи, когато се събира отново с колежката си от стриптизьорката в реалния живот

Джоана Пейдж се погрижи за обичания си миг с Гавин и Стейси, който включваше същинска стриптизьорка на име Топ Бой, която направи паметен външен тип по време на кокошката на нейния воин.

47-годишната звезда, известна с ролята си на Стейси Шипман в доста обичания сериал, преля чашата, до момента в който разговаряше в подкаста Off the Telly.

Фен на име Кери от Бристол изпрати известие, което гласеше: „ Здравейте, дами, Кери от Бристол тук, преди малко слушах епизода на вашата спомагателна удобна телевизия и изгубих мозъка си, тъй като татко ми беше стриптизьорката в епизода на „ Гавин и Стейси “ за което говореше Джоана. "

Тя продължи: „ Цял живот е било смешка да споделям на хората, че това е същинска история, а по-късно хората не имат вяра, до момента в който не я гледат и не срещнат татко ми незабавно му се обади и му сподели, че приказваш за него. "

Джоана, сюрпризирана от разкритието, призна, че има доста въпроси, размишлявайки: " Току-що имам толкоз доста въпроси и изображения, тъй че това тряб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР