През юни месец светът говори за гръбначните изкривявания. Целта на

...
През юни месец светът говори за гръбначните изкривявания. Целта на
Коментари Харесай

Всичко за гръбначните изкривявания при децата в конференция „Аз и сколиозата“ на 22 юни

През юни месец светът приказва за гръбначните изкривявания. Целта на огромната интернационалната акция е да се покачва информираността за признаците и следствията от сколиоза, за опциите за лекуване и надзор.

- шеф на Клиника по ортопедия и травматология &, и асоцииран член на Международната организация за проучване на сколиоза (Scoliosis Research Society: SRS), одобри поканата да бъде посетител в детска конференция „ Аз и сколиозата ", която ще се организира на 22 юни 2024 година - събота, в софийското Ларго (площад „ Независимост " ), с начало 10:00 ч. Входът е свободен и не е нужна предварителна регистрация за присъединяване в събитието.

В конференцията ще вземат участие български здравни експерти, с одобрени достижения в лекуването и контрола на гръбначните деформации посредством кинезитерапия, корсетолечение и хирургия. Специални посетители ще бъдат и две от пациентките на проф. доктор В. Яблански, минали през хирургично лекуване и завърнали се към художествената гимнастика и националните танци. Водещ на „ Аз и сколиозата " ще бъде Йоана Йокко - инфлуенсър и подстрекател с неподражаемо възприятие за комизъм, създател на книги за здравословно хранене.

Детската конференция е отворена за всички, които са се срещали с диагнозата сколиоза или имат интерес да научат повече за болестта, както и да поговорят персонално с одобрен експерт в лекуването на гръбначни деформации у нас.

Програма, участници и още за събитието тук: https://siz.bg/mesets-na-skoliozata/

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР