The Mirror спечели победа за скърбящите родители, след като Риши

...
The Mirror спечели победа за скърбящите родители, след като Риши
Коментари Харесай

Триумф за кампанията на Mirror за домашно насилие с обещания за по-строги присъди

The Mirror завоюва победа за скърбящите родители, откакто Риши Сунак се съгласи на по-строги присъди за убийци, направили домашно принуждение.

Обещанието ще се появи в манифеста на торите. Сега лейбъристите би трябвало да спазят обещанието си да одобряват закона в границите на първите 100 дни, в случай че завоюват изборите.

Нашата акция, Justice for Our Daughters, прикани за увеличение на минималната присъда за хора, които правят убийства в домашни условия от 15 години на 25 години.

Джули Деви, майка на убитата Попи Деви Уотърхаус, сподели: „ Кампанията на Daily Mirror способства за поддържането на светлината върху насилието против дами и девойки. Това оказа помощ на държавното управление да стартира да ползва проект. “

24-годишната Попи беше намушкана 49 пъти от някогашния си Джо Аткинсън през 2018 година Бандитът беше наказан единствено на 16 години и два месеца.

Настоящият закон третира убийците по-снизходително, в случай че употребяват оръжие, което към този момент е на сцената – постоянно срещана характерност н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР