Най-добрият ни тенисист Григор Димитров направи промяна в двойката за

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров направи промяна в двойката за
Коментари Харесай

Гришо направи промяна в българската двойка

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров направи смяна в двойката за решителния мач от група " С " против Белгия на ATP Cup. Играещият капитан на отбора ни ще си партнира с втората ни ракета Димитър Кузманов, а не с Александър Лазаров, с който играха при успехите над Англия и Молдова.
" Българи - юнаци " за родните тенисисти в Сидни (ВИДЕО) Представители на тима ни в ATP Cup зарадваха българските последователи
За последно Гришо и Мико бяха тандем на 2 февруари 2013 година за Купа " Дейвис ", когато отстъпиха в пет сета на финландците Хелиовара и Континен в София.

В първия дуел на следващия ден от 08:30 часа българско време Димитър Кузманов ще се изправи против Стив Дарси. Пловдивчанинът, който е №423 в света, е спечелил единствения дуел против 35-годишния си противник.

През 2016 година в Марбург, Германия, Мико победи след 6:3 и отвод на белгиеца.

В мача на първите ракети Григор Димитров ще играе против Давид Гофен. Българинът води изрично с 11-1 победи против белгиеца в мачовете посред им.

За дуела на двойки Димитров е декларирал, че ще бъде в тандем против Кузманов, а техни противници ще са Сандер Жиле и Йоран Влиген. Изграещият ни капитан може да направи смяна в нашия дует минути преди началото на дуела.

При триумф над Белгия България ще бъде на първото място с три победи в три мача и на 1/4-финалите ще се изправи против домакините от Австралия.

При възможна загуба на националите и триумф на Англия над Молдова в по-ранната среща в групата, е допустима въртележка и три отбора да завършат с по две победи и загуба. Тогава класирането ще бъде несъмнено съгласно съотношението в сетовете. При ново тъждество ще се вземе под внимание процентът извоювани геймове.

В момента България е водач с 2-0 победи и 4-2 сетове. След това са Белгия (1-1, 4-2) и Англия (1-1, 3-3).

Българите имат шансове да продължат и като един от двата най-хубави втори състава. Ако се стигне до такава развръзка, отборът ни ще играе с спечелилия от " А ", където са Сърбия и Франция, или " В ", където водач е Испания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР