Най-добрият ни тенисист Григор Димитров допусна ранни поражения на двата

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров допусна ранни поражения на двата
Коментари Харесай

Списъкът в Маями: Григор в компанията на Джокович, Надал и още изобилие топ играчи

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров позволи ранни провали на двата шампионата, в които се включи през февруари - тези в Делрей Бийч и в Акапулко, където бе отстранен надлежно от Джон Милман и Стефан Козлов. Сега обаче е време да обърнем погледите си към Мастърсите в Индиън Уелс и Маями, които по традиция ще се проведат през март. Тазгодишното издание на шампионата в Маями ще се състои в дните сред 23 март и 4 април, като предварителният лист със декларирали присъединяване към този момент бе оповестен.

Сред участниците е и Димитров, за който конкуренцията във Флорида не е измежду най-успешните, защото в своята кариера родният ни представител е достигал най-много до етапа на осминафиналите. През предходната година той още веднъж не впечатли с представянето си и бе отстранен в поредни сетове още във втори кръг от Камерън Нори.

Името на Новак Джокович също попада в предварителния лист за Мастърса в Маями, въпреки опциите да го забележим в игра в американския мегаполис да клонят към нула, имайки поради наложителното изискване за съществуване на ваксина за влизане на територията на Съединени американски щати. Сред декларираните са още Рафаел Надал и Даниил Медведев, както и всички останали представители на топ 40 на международната ранглиста.

Както в Индиън Уелс, по този начин и в Маями единственият изчезнал от първите 70 в ранглистата ще бъде Роджър Федерер. Специална покана за присъединяване от уредниците пък са получили някогашният №1 в света Ник Кирьос, както и постоянно атрактивният Ник Кирьос.

Пълният прелиминарен лист с участници на Мастърса в Маями:

ATP1000 Miami preliminary entry list + wildcards for Nick Kyrgios and Andy Murray
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР