Най-добрият ни състезател по мотокрос Петър Петров няма да участва

...
Най-добрият ни състезател по мотокрос Петър Петров няма да участва
Коментари Харесай

Петър Петров пропуска състезанието за Голямата награда на Италия

Най-добрият ни играч по мотокрос Петър Петров няма да взе участие в третия кръг от международния шампионат по мотокрос за Голямата премия на Италия, който ще се организира на 4 юли. Това заяви особено за БНР Петров. Причината е, че конкуренцията на Апенините съответствува още веднъж с кръг от немския шампионат, в който българинът би трябвало да взе участие.

Припомняме, че роденият в Севлиево играч през вчерашния ден взе присъединяване във втория кръг на MXGP за Гран При на Англия. Пилотът на „ KMP Honda Racing “ завърши на 26-то място в първия манш, само че рухване във втория му отреди 35-то място.  



„ Състезанието във Англия мина зле. Не се усещах добре на трасето. Направих доста неточности. В началото на първия манш се движех в група и бях 24-ти, стигнах до 18-то място, само че в края сбърках, което ме отпрати на 26-та позиция. Вторият манш също стартира добре, бях 22-ри, само че последва огромно рухване, с което присъединяване ми завърши. За в този момент се усещам добре и се надявам да няма съществени последствия. В края на тази седмица следва първият кръг от немския шампионат, това е и повода да пропусна кръга от международното състезание в Италия “, обясни още Петър Петров
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР