Най-добрият футболист на България през последните три години - Ивелин

...
Най-добрият футболист на България през последните три години - Ивелин
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Имаме голям шанс да спечелим групата

Най-добрият футболист на България през последните три години - Ивелин Попов изрази удовлетворение пред Sportal.bg от жребия, който дефинира противниците на България за Лигата на нациите. Както е известно, " лъвовете " попаднаха в една група със Словения, Норвегия и Кипър. Първото място не наподобява мираж, само че все пак ще бъде доста мъчно за селекцията на Петър Хубчев в шампионата, който започва през септември.

" Трябва да гледаме действително. Горе-долу всичките тимове са с изравнени сили. Имаме огромен късмет да спечелим групата. Ако продължим да развиваме позитивната нотка от последните квалификации. Почти на 100% съм сигурен, че имаме голям късмет да се класираме на Европейското състезание през 2020 година. От дълги години жадуваме, както ние футболистите, по този начин и почитатели, ръководители и спортните деятели, да успеем да участваме на подобен конгрес. Най-правилното за мен е да се мисли мач за мач, като след всеки мач да прибавяме точки в актива си. Това е най-правилното решение съгласно мен ", разяснява Попов, който сега се намира в Москва, където се готви с съветския първенец Спартак (Москва).

Попето се прибра преди няколко дни от първия лагер на отбора си в Дубай, а скоро му следва втори лагер в Испания, където ще излезе против ЦСКА-София.

Лидерът на " трикольорите " има към този момент 72 мача и 13 гола с националната фланелка. Попов дебютира за България през август 2007 година, а първото си попадение означи през февруари 2009 година против Швейцария (1:1). /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР