Най-добрият български тенисист Григор Димитров за поредна година ще се

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров за поредна година ще се
Коментари Харесай

Григор Димитров се завръща за шеста поредна година във Виена

Най-добрият български тенисист Григор Димитров за поредна година ще се включи в шампионата от сериите АТР 500 във Виена, стана ясно след публикуването на листата с участници в конкуренцията.

За Димитров това ще бъде шесто следващо присъединяване във " Винер Щатхале ", като през предходната година той записа и най-хубавото си достижение - постигане до полуфинал, изгубен от бъдещия първенец Даниил Медведев.

През този сезон още веднъж руснакът ще бъде измежду евентуалните противници на Григор в австрийската столица, а измежду играчите, подали поръчка за присъединяване, са още имена като Стефанос Циципас, Андрей Рубльов, Яник Синер, Александър Зверев, Франсис Тиафо, Томи Пол, Карен Хачанов и други.

Турнирът във Виена през тази година ще се организира сред 23 и 29 октомври, което на процедура значи, че до края на сезона си Григор Димитров възнамерява да играе във всяка една седмица.

През тази първата ни ракета ще взе участие на конкуренцията от сериите АТР 500 в Пекин, където негов първи противник ще бъде Макензи Макдоналд.

След това Димитров ще се насочи към Шанхай за АТР Мастърс 1000 шампионата (4-15 октомври), а в програмата му влиза и присъединяване на АТР 250 в Антверпен (16-22 октомври).

Очаква се акцията на българина да завърши с Мастърс шампионата в Париж в зала " Берси ", който ще се организира сред 30 октомври и 5 ноември.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР