Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще стартира новия сезон на

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще стартира новия сезон на
Коментари Харесай

Григор започва новия сезон в Бризбън

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще започва новия сезон на шампионата от сериите АТП 250 в Бризбън. Това заяви шефът на надпреварата Кам Пиърсън. Надпреварата на твърда настилка ще се състои от 31 декември до 7 януари.

„ Куинсланд Тенис Център “ ще одобри по същото време и шампионат при дамите от сериите WTA 500. Наградният фонд на двете надпревари ще бъде рекордните 3,1 милиона $.

Димитров е първенец в Бризбън през 2017 година, а през 2013 година игра край против.

„ Щастливи сме да приветстваме в Бризбън Наоми Осака, Анди Мъри, Виктория Азаренка, Холгер Руне и Григор Димитров и сме уверени, че опцията да гледаме тези топ тенисисти ще бъде доста вълнуваща “, съобщи Пиърсън. „ Виктория, Анди и Григор са някогашни първенци. Това, че те удостоверяват толкоз рано присъединяване, демонстрира тяхното отношение към шампионата и това какъв брой доста играчите обичат да се връщат в Куинсланд “, добави той.

Димитров направи мощен завършек на сезон 2023 с финал на шампионата от сериите Мастърс в Париж. Така той се изкачи на 14-ото място в международната класация, позиция, която не е достигал от 2018 г.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР