Най-добрият български ски скачач Владимир Зографски определи началото на сезона

...
Най-добрият български ски скачач Владимир Зографски определи началото на сезона
Коментари Харесай

Зографски доволен от началото на сезона

 Влади Зографски с исторически резултат за Световната купа
Най-добрият български ски скачач Владимир Зографски дефинира началото на сезона за Световната купа като извънредно сполучлив за него. 25-годишният самоковец има извоювани досега 89 точки за Големия глобус, като се намира на 18-о място.

“Дотук сезонът е много сполучлив за мен. В началото стартирах много мощно, само че за жалост имах известни проблеми последните два старта. Тази година съм убеден и имам вяра в моите благоприятни условия. Това ми оказва помощ за положителните резултати. По-рано не бях задоволително убеден в себе си да покажа какво мога. Започнах да мисля по друг метод, по-смел съм. Страхувах се до предходната година от травми, само че това към този момент го няма. Това трансформирах и виждам наред.

Подготовката ми също. Израснах много и това оказва въздействие на резултатите. Целта ми е да направя положителни стартове на идния шампионат “Четирите шанци ”. Нямам цел за резултати, само че желая скоковете ми да са положителни.

Липсва ми постоянството, защото прави мощен първи и по-слаб втори скок, само че се надявам това да се промени ”, сподели пред Нова телевизия Зографски. Той ще взе участие в първия шампионат от Четирите шанци тази събота и неделя в Оберстдорф (Германия).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР