Най-добрият български кикбоксьор Стоян Копривленски разкри слабото място на своя

...
Най-добрият български кикбоксьор Стоян Копривленски разкри слабото място на своя
Коментари Харесай

Стоян Копривленски: Бях пред отказване от кикбокса

Най-добрият български кикбоксьор Стоян Копривленски разкри слабото място на своя противник Тиджани Безтати преди техния конфликт за купата на Glory в лека категория. Историческият мач е в събота вечер. За пръв път български кикбоксьор има опция да стане първенец на толкоз влиятелна организация.

„ Боксът му е добър. Има доста добра скорост, Много е преносим с краката. Опасен е с коляно – разказа Стоян Копривленски чертите на мароканеца в изявление за youtube канала Спортната джунгла. – Минус е, че има дълго тяло. Можеш да му риташ краката през целия ден. Не е толкоз закален. И в тялото не носи. Ако не му се дава това пространство да се събира, стартира да губи бързината. Тогава силите се изравняват. Затова съм доста натрениран и считам да му държа едно непрекъснато движение. “

Копривленски разкри, че е бил пред прекъсване с кикбокса преди да замине за Нидерландия, с цел да тренира в фамозната зала на Майк Пасение в Амстердам. 

Каква е била повода за тези мисли? Какво се е случило на спаринга сред него и Бадр Хари? Защо няма други българи в Glory? Всичко това в цялото изявление за youtube канала " Спортната джунгла ":
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР