Най-добрите състезатели и треньори в бойните спортове за 2022 г.

...
Най-добрите състезатели и треньори в бойните спортове за 2022 г.
Коментари Харесай

Най-изявените в бойните спортове ще бъдат отличени на годишните награди Златен пояс 2022 година

Най-добрите състезатели и треньори в бойните спортове за 2022 година ще бъдат отличени за пета поредна година от Националната асоциация на бойните спортове в България (НАБС) - единствената асоциация по бойни спортове, акредитирана от Министерството на спорта в България. Официалната гала по връчване на годишните награди " Златен пояс " 2022 ще се организира в ефирен формат на 19 декември от 19:30 часа и ще се излъчва онлайн по националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR , която е формален медиен сътрудник на събитието.

Изявени състезатели и треньори, постигнали невероятни резултати, ще бъдат отличени със статуетките " Златен пояс " за 2022г. в следните категории: " Най-добър състезател - мъже ", " Най-добър състезател - дами ", " Най-добър треньор ", " Ярка победа " и " Вярност на традициите ". Паралелно с това, всяка една от 12-те федерации-членки на Националната асоциация на бойните спортове в България (НАБС) ще има опция да раздаде и самостоятелни награди на своите бойци и треньори за достиженията им и отдадеността им към развиването на бойните спортове през годината.

По време на формалната елегантна гала ще бъде връчена и специфична премия на заслужили публицисти с принос към популяризирането и развиването на бойните спортове.

Целта на премиите е да отличат върховите достижения на състезателите и да се наградят напъните на всички, които работят за развиването на бойните спортове у нас.НАБС е учредена през 2015 година, с цел да подкрепи, поддържа и разпространява бойните спортове в България. В нея членуват над 476 клуба от цялата страна и над 40 000 спортисти. Част от асоциацията са централите по кикбокс и муай тай, карате киокушин, таекуондо ITF, джуджицу, самбо, кендо, кудо, ушу, шотокан карате до, сумо, айкидо и канадска битка.

Официалната гала по връчване на годишните награди " Златен пояс " 2022г. ще се излъчва онлайн по Bulgaria ON AIR и онлайн на и, както и във Фейсбук страницата на НАБС .
 Естонец с трета победа на арената на SENSHI
Естонец с трета победа на арената на SENSHI

Справи се с белгиеца Юнес Бенмалек
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР