Най-добре грима изглежда върху поддържана и чиста кожа! Факт! Колкото

...
Най-добре грима изглежда върху поддържана и чиста кожа! Факт! Колкото
Коментари Харесай

Чистата кожа - не я забравяй!

Най-добре грима наподобява върху поддържана и чиста кожа! Факт! Колкото и да използваме корегиращи и разкрасителни артикули, те няма да стоят добре върху нечисти пори, кожни люспици или грима от нощес!

Не подвластно количеството грим /а и даже да не използваме/, в края на динамичния ден - след порция цигарен пушек с сътрудниците, праха на заобикалящата ни среда и нашето потене - резултата е запечатан в порите. Въпрос на време е изключително при мазната кожа, нечистите пори да се запушат и възпалят, кожата да придобие повяхнал тип и напълно скоро с смут да установим, че акнето, черните точки и ситните бръчици се усилват.

Измиването с вода и сапун напълно не е задоволително и за задачата е нужно да използваме артикули за разчистване, предопределени за нашия вид кожа. Тези артикули почистват кожата ни в дълбочина без да я нападат.

Когато почиствате очите си от грима, бъдете по деликатни. Не търкайте в разнообразни направления - кожата към очите е нежна и няма доста опорна тъкан. С помощта на тоалетно мляко и тампон или различен предопределен за разгримирване артикул, почистете сенките си в посока от вътрешната страна на открито, миглите се почистват от горната страна надолу.

При потребност сменяйте тампона за разчистване, няма смисъл да разнасяте мръсотията и грима из цялото си лице. След това е най-добре да обтриете с лосион или вода лицето, с цел да отстрани всевъзможни останки от почистващия артикул. Няколко пъти месечно, след тази стъпка, можем да употребяваме и ексфолиращи артикули.
Готови ли сте? Ето в този момент имаме една добре почистена кожа, на която можете да нанесете нощния крем.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР