Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството. Държавата е

...
Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството. Държавата е
Коментари Харесай

Борисов: Година и половина е пустош. Една къщичка за птички няма! -

" Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на държавното управление. Държавата е счупена. На мен ми е забавно какво ще става по-късно? ", попита деятели на ГЕРБ във Велико Търново партийният водач и някогашен министър председател Бойко Борисов, представен от БГНЕС.

Той предвеща да " няма последваща година ", в случай че се одобри актуализацията на бюджета.

" Ако приемете този бюджет, ви подсигурявам, че няма да има последваща година. 2024 година ще е провал. Тези желаят да оставят по 40 хиляди (лева) на дете дълг ", пресметна Борисов. Той е неудовлетворен, тъй като в плановете на МФ липсвали пари за саниране, " за докторите ", за учителите, за Министерство на вътрешните работи. Заключението му е, че " те желаят да си купят една огромна група от хора и да отидат на избори ".

ГЕРБ обаче нямали упоритости " да се вкарваме в каквото и да е ръководство към този момент ".

Борисов се разгневи и за цените на горивата у нас и попита " Защо грабите българите, бе? ”. Убеден е, че при ръководство на ГЕРБ токът щял да се вдигне единствено с 3 стотинки.

Въпреки заявената липса на упоритости той съобщи: " Днес бихме могли да оправим много, само че на следващия ден към този момент няма да може да оправим нищо. Година и половина е пустота – една къщурка за птички няма! Това и 30 години преди нас го нямаше, сподели Бойко Борисов.

Той се разгласи ЗА връщането на гласуването с хартиени бюлетини и заподозря, че машините послужили за машинация: " Знаете ли къде са машините за гласоподаване? Така ни излъгаха всички. Аз съм „ за ” смесения закон - който желае с машини, който желае с хартиени бюлетини. Това е демокрацията ". Хартията щяла да убеди повече хора да гласоподават.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР