Най-дългоочакваната целувка във втория сезон на Ергенът“ вече е факт,

...
Най-дългоочакваната целувка във втория сезон на Ергенът“ вече е факт,
Коментари Харесай

Най-очакваната страстна целувка в Ергенът вече е факт

Най-дългоочакваната целувка във втория сезон на „ Ергенът “ към този момент е реалност, съобщи Hotnews.bg. След като връзките им минаха през лека фрустрация, подбудена от ревнивост и недоразбиране, Евгени и редакторката Елена се поддадоха на пристрастеността и минаха на идващото равнище, засвидетелствано с първа буйна целувка.
                             

В следващия епизод на „ Ергенът “ Елена изиска от Евгени да поговорят, като му показа, че се е почувствала объркана след последната им среща, само че през нощта е видяла падаща звезда, която ѝ е дала убеденост, че дейностите ѝ я тласкат в вярната посока към сърцето му. Тя призна на Евгени, че се е извинила на Валерия за това, че е осъдила постъпките ѝ по време на бала на „ Колежа на любовта “: „ Истината е, че когато насочваш отрова към някого, тя се връща към теб. Онази вечер усетих, че съм се нагълтала със личната си отрова и реших, че нямам право да я осъждам за нейния метод да се бори за това, за което е пристигнала “. 

                             

„ Елена, която одобрявам, се върна – тази Елена, която забелязах от първия ден “, показа Евгени, след което сред двамата последва буйна целувка. Когато се върна на коктейла, Елена избра да резервира в загадка чувствения миг от останалите девойки, само че надалеч не съумя да прикрие страстта си, която издаваше, че сред нея и виртуоза въпреки всичко се е случило освен това.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР