Най-често сънищата са отражение на реалността и ни показват събития

...
Най-често сънищата са отражение на реалността и ни показват събития
Коментари Харесай

Вижте кои сънища вещаят късмет и пари

Най-често сънищата са отражение на действителността и ни демонстрират събития от отминалите дни. Някои от тях обаче ни разрешават да погледнем в бъдещето и предизвестяват, че щастието е доста близо.

От глупавите сънища и кошмари можете да се избавите благодарение на капан за сънища. Амулетът ще прогони отрицателните мисли и ще ви избави от неприятното будене измежду нощ, което пречи на пълноценната ви отмора. Освен това, с цел да си осигурите първокласен сън, може да си вземете възглавница с билки. Тя ще ви върне спокойния сън и ще ви помогне да се излекувате от доста болежки.

Днес ще ви разкажем за сънищата, които предвещават скорошна облаги и шанс, тъй че всякога, преди да заспите, се настройвайте положително. Не забравяйте, че всяка мисъл може да стане материална, затова можете да извършите всяко свое предпочитание, в случай че откровено вярвате в себе си.

Сънувате, че танцувате

Танцът насън вещае шанс в фамилните каузи. Ако сънувате, че танцувате сами, ще срещнете непосредствен човек, който ще ви помогне да разрешите проблемите си. Ако танцувате с сътрудник, значи, че ще създадете фамилни връзки. Ако ви се присънят танцуващи деца, очаквайте приятни вести. Възрастна двойка, танцуваща валс, дава обещание бърза облага.

Гръмотевична стихия

Гръмотевичната стихия вещае попълване на бюджета. Ако гръмотевиците са мощни, ви чака триумф на работното място. Ако са в далечината, можете да опитате шанса си и да си купите билет за лотарията.

Ковчег

Ако в съня ви участва ковчег, значи, че напълно скоро ще разрешите всичките си компликации. На този, който сънува личното си заравяне, Вселената му загатва да приключи делата си. Постарайте се да го извършите бързо, с цел да се сдобиете с триумф и разцвет. Да сънуваш човек, който се подвига от ковчега, е на огромни пари. Внимателно следвайте знаците, които ще ви покажат пътя към просперитета.

Ухапване от змия

Ако сънувате, че ви хапе змия, се подгответе за финансово благоденствие. Колкото по-голяма е змията, толкоз по-солидна е сумата, с която ще се сдобиете. Змията вещае сполучлива кариера, тъй че не мързелувайте, а се стремете към трупане на нови познания и развивайте гениите си. Тези неща ще ви оказват помощ да намерите работата на фантазии те си и да увеличите облагите си.

Скъпоценни камъни

Скъпоценните камъни, изключително тези, които не са обработени, дават обещание добър шанс в персоналния живот. Възможно е в живота ви да се появи човек, който да ви направи благополучен.

Спокойно море

Ако сънувате умерено море, ви чака триумф в деловата сфера. Колкото по-светла е водата, толкоз по-добри ще са връзките ви с сътрудниците и шефовете. Малките талази вещаят облага. Тя може да е под формата на награда или добавка към трудовото ви заплащане.

Сняг

Снегът е знак на обновяване. Тези, които сънуват, че вали сняг, могат да не се тормозят за нещата си. Малките снежинки вещаят триумф във всички инициативи, а снежната стихия приказва за позитивни промени, обвързвана с финансовите ви въпроси.

Полет

Ако сънувате, че летите, значи, че скоро ще се издигнете в работата. Това ще ви донесе доста позитивни страсти. Ако летите, само че не набирате височина, ще се наложи да положите старания, с цел да може издигането ви в службата да продължи.

Прасе

Да видите прасе насън значи, че ви чака ненадейно благосъстояние. Ако то рови в земята, гледайте деликатно в краката си, с цел да не изпуснете нещо скъпо. Ако животното стои с вдигната глава, очаквайте нарастване на заплатата или печеливши планове, които ще ви донесат освен пари, само че и почитание.

Печете самун

Ако сънувате, че печете самун, ще получите опция да заработите огромна сума пари. Печенето вещае триумф в работата, а маковите кифлички - триумф в любовта.

Източник jenata.blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР