Най-чаканите празници вече наближават – само няколко часа остават до

...
Най-чаканите празници вече наближават – само няколко часа остават до
Коментари Харесай

Честитка и весели празници 2019 с Google Doodle

Най-чаканите празници към този момент наближават – единствено няколко часа остават до Бъдни вечер и Коледа. Коледното въодушевление се настанява все по-здраво в душите ни, а привет насочва и Гугъл – с обичайна си драскулка (Doodle).
Още през днешния ден, 23 декември, най-популярната интернет търсачка ни припомня за светлината на коледните празници – със стилизирана картинка на три свещи, поставена на логото на Гугъл. И това кара усмивката да се появи на лицето на всеки, към момента налегнат от непрекъснатите дневни грижи и да побърза да завърши най-накрая с непрекъснатата работа, с цел да се причисли към фамилния уют.
А на следващия ден, 24 декември – е, това е денят, в който всички се ослушваме къде е Дядо Коледа и дали ще пристигна и при нас. Защото преди всичко си оставаме деца – оттатък всичко останало. Нали не сте не запомнили – най-хубавото на децата са смехът и усмивките им!

Весели празници, драги читатели. И както гласи посвещението на Гугъл Doodle – както и да изберете да празнувате, насладете се на празничната магия в най-чудесното време от годината!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР