Най-безцеремонно откраднаха марката “Плейбой“ и превърнаха символа на мъжката Библия

...
Най-безцеремонно откраднаха марката “Плейбой“ и превърнаха символа на мъжката Библия
Коментари Харесай

Менте: Организираха конкурс на Плейбой във Враца

Най-безцеремонно откраднаха марката Плейбой “ и трансфораха признака на мъжката Библия в конкурс за хубост във Враца точно на Великден.

Менте състезанието бил проведен в локална игрална зала, където маскирани като великденски зайчета, дефилирали на спонтанна сцена сред машинките за игри. Жури в стеснен състав гласоподава сред туровете. От осем участнички на финала с ленти „ Мис Плейбой Враца “ бяха наградени четири от тях, една получи огромната премия и корона. Така стана първата носителка на тази купа у нас.

Екип на „ Телеграф “ се свърза с представители на притежателите, които държат патента за международната марка в България.

" Никой не се е свързвал с нас, с цел да ни желае позволение, нито даже единствено да ни осведоми за желанието си да провежда сходно събитие ", разяснява Борислав Гълъбов.

" Марката „ Плейбой “ е със международен лиценз, и лигитимирана и от патентното ведомство у нас, което ще рече, че няма по какъв начин някой да посегне на нея просто по този начин когато си изиска ", сподели още един от уредниците на Плеймейт у нас. " В последна сметка това е безусловно нелегитимен конкурс ", добави още той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР