Най-безопасното и евтино средство, което можете да използвате при много

...
Най-безопасното и евтино средство, което можете да използвате при много
Коментари Харесай

Лекът със сода на д-р Чейни бори настинката за 3 дни

Най-безопасното и на ниска цена средство, което можете да употребявате при доста болежки, е елементарната сода за самун. Тази съставна част е идеалният лек за настинки и вирусни болести, защото поддържането на уравновесено pH на кръвта, а това причина за сполучлив надзор на всички болести.

През далечната 1924 година американският доктор Волни С. Чейни разказва в публикация здравната приложимост на сода бикарбонат. Тогава той споделя, че тя оказва помощ за предотвратяване от простуда и грип.
Д-р Чейни е постигнал клиничен триумф при лекуването на свои пациенти с грип, употребявайки сода за самун.

От думите му излиза наяве, че тези, които алкализират тялото си, рядко се разболяват от грип. А при болките, при които лекът се ползва неотложно, се следи по-лека симптоматика, написа actualno.com.

Д-р Чейни стига до извода, че хората, които одобряват сода за самун, са по-защитени от заболявания, даже и в случай че контактуват с заболели.

Лечение на простуда и грип съгласно рекомендациите на доктор Волни С. Чейни:

Ден 1: Шест дози от 1/2 чаена лъжичка сода за самун в чаша хладка вода се одобряват на почти 2-часови шпации.

Ден 2: Четири дози от 1/2 чаена лъжичка сода за самун в чаша хладка вода, одобрявани през равни шпации.

Ден 3: Две дози от 1/2 чаена лъжичка сода за самун в чаша хладка вода се одобряват заран и вечер. След това приемайте по 1/2 чаена лъжичка сода за самун, разтворена в чаша хладка вода всяка заран, до момента в който признаците на простуда изчезнат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР