Най-бързата ни лекоатлетка Ивет Лалова ще реши през януари дали

...
Най-бързата ни лекоатлетка Ивет Лалова ще реши през януари дали
Коментари Харесай

С усмивка към 2018-а

Най-бързата ни лекоатлетка Ивет Лалова ще реши през януари дали ще пропусне зимния сезон. Топспринтьорката изпраща с усмивка 2017 година.

На международното състезание през лятото в Лондон атлетката започва в два полуфинала на 100 и 200 м, като остана на крачка от борбата за медалите в по-дългия спринт.

" Годината след олимпийски игри постоянно е доста мъчно, най-много да намериш мотивация, тъй като нямаш такава огромна цел каквато е една олимпиада. Затова постоянно в тези години множеството спортисти си взимат отмора, някои раждат деца, други пропущат сезона. Аз взех решение да не пропущам и считам, че това беше доста положително решение, тъй като не зная още какъв брой сезона ми остават и желая да изживея всичките прелестно ", сподели чаровната Ивет пред bTV.

Българката ще реши при започване на идната година дали ще пропусне зимния сезон. Подготовката й напълно е ориентирана към европейското състезание в Берлин през лятото.

" Не знам дали зимата ще вземам участие на международното състезание, защото 60 м не е моята дисциплинираност, само че сигурно моята съществена цел ще бъде европейското през август в Берлин. Разбира се, още през януари ще видя какво е равнището ми. Ще направя няколко старта. Каквото и да направя през зимата, то ще ми бъде доста потребно за лятото ", добави тя.

Дори и на Коледа, Ивет Лалова ще откри време за подготовка. В залата с нея още веднъж ще бъде брачният партньор ѝ Симоне Колио.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР