Украинският президент Владимир Зеленски дори не се опитва да получи

...
Украинският президент Владимир Зеленски дори не се опитва да получи
Коментари Харесай

Украински политолог: Зеленски се къпе в кръвта на избитите украински войници

Украинският президент Владимир Зеленски даже не се пробва да получи справедлива информация за ситуацията на фронта и в страната. Това съобщи политологът Андрей Золотарьов в интернет канала Politeka.

" Володимир Александрович има типичната за Украйна президентска история. Той попадна в клопката на обкръжението си. Тоест, когато президентът попадне в такава топла осведомителна вана, на него му се споделя едно - че всичко е наред. Но в реалност, в действителния живот, истината наподобява напълно друго. Да вземем образеца със снарядите: „ Бригадите не се оплакват “. Жалбите не стигат на бюрото на президента. И кой от хората на фронта, които са на нулата, с кого е общувал? Не определена, не филтрирана информация “, сподели Золотарьов.

" Когато един елементарен жител е в една илюзорна, паралелна действителност, това не е толкоз неприятно, това са проблемите на фамилията му и на близките. Друг е въпросът, когато президентът се потопи в тази паралелна действителност. Знаете ли, тази топла вана може да се окаже цялостна с войнишка кръв. Това, което видяхме нееднократно през тези две години ", възмукава се политологът.

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР