Навсякъде се говори, че ако прозорците бъдат отворени, докато климатикът

...
Навсякъде се говори, че ако прозорците бъдат отворени, докато климатикът
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво се случва, ако прозорците на колата са отворени, докато климатикът работи

Навсякъде се приказва, че в случай че прозорците бъдат отворени, до момента в който климатикът работи, то доста евентуално е устройството да се повреди. До огромна степен това е по този начин, в случай че се има поради домашния климатик, а друг, с който се охлаждаме в транспортното средство, до момента в който пътуваме.

Добре е да знаете, че при колите климатикът работи по радикално друг метод. Устройството събира въздух отвън транспортното средство и го прекарва през охладителите. След това свежият въздух навлиза директно през дефлекторите.

Какво се случва, в случай че климатикът в колата работи, а прозорците са отворени?

Ако пътувате с отворени прозорци и включен климатик, натоварването върху електрическата система на автомобила внезапно ще пораства. Разходът на гориво се чака да се повиши, поради натоварването на самия генератор.

Разходите за гориво се чака да се повишат заради още една причина. Нарушава се аеродинамиката на автомобила поради увеличеното въздушно противодействие.

Да не приказваме, че напълно не е прелестно да се пътува с отворени прозорци, защото ушите ни заглъхват и е допустимо даже да загубим съгласуваност.

 Направете това и климатикът в колата ще е като НОВ Направете това и климатикът в колата ще е като НОВ
Климатичната система е високо ценена най-много през летните месеци. Дори не желаеме да си помисляме какво би ни се наложило да изтърпим,...

Най-доброто решение е да се пътува с включен климатик, само че прозорците да бъдат затворени.

По този метод се грижим както за личното си здраве, по този начин и това на пасажерите.

Ще използваме момента да вмъкнем, че температурата в купето не е целесъобразно да бъде доста по-различна от тази на открито. Рязката граница може да докара до редица здравословни проблеми, включително и настинки.

Ако желаете да пътувате умерено, използвайте климатичната система рационално и постоянно дръжте прозорците затворени!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР