Навсякъде по света Коледа се отбелязва в семеен кръг, но

...
Навсякъде по света Коледа се отбелязва в семеен кръг, но
Коментари Харесай

Хю Грант сервира коледния обяд на 500 възрастни хора

Навсякъде по света Коледа се отбелязва в фамилен кръг, само че лондонските общини Хамърсмит и Фулъм са се погрижили самотните възрастни да отпразнуват този с другари. Всяка година управляващите в двата квартала провеждат своя огромен коледен обяд (BigH&FChristmasDayLunch), който този път зарадва възрастните още повече, когато разпознаха в сервитьора филмовата звезда.

Освен че сервираше, звездата от „ Наистина обич ” завърза диалози с доста от гостите на обяда в хотел Novotel в Хамърсмит и се снима с всички, които пожелаха да имат спомен от приятната изненада. „ Хю ни оказа помощ да сервираме обяд на 500 локални възрастни хора, които другояче биха чествали сами. Той направи радостния мотив още по-специален. Това Е в действителност обич “. сподели представител на Съвета на Хамърсмит и Фулъм.

Обядът се финансира с към £ 40 000 дарения от локални компании, написа EveningStandard. Менюто за гостите на събитието включваше две ястия, плюс осъществявания на музикални групи и комици. Освен това възрастните хора си...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР