Навременното започване на бюджетната процедура и разумното отношение на народните

...
Навременното започване на бюджетната процедура и разумното отношение на народните
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Бюджетната процедура е от първостепенно значение

Навременното започване на бюджетната процедура и рационалното отношение на народните представители към парите на страната е от първостепенна значимост.

Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев преди началото на днешното държавно съвещание.

Той уточни, че министърът на финансите Росица Велкова и екипът й имат подготвеност да срещнат детайлно народните представители с другите сюжети, по които се работи. Донев обаче акцентира, че с цел да има чуване на финансовия министър първо би трябвало да бъде определен ръководител на 48-ото Народно заседание.

Българските жители чакат да видят съответни дейности в Народно събрание по завършване на работата по законопроектите, свързани с втория транш от парите от Европейската комисия по Плана за възобновяване и резистентност, сподели Донев.

Основен приоритет на служебното държавно управление е подготовката на проектозаконите, които са свързани с Плана за възобновяване и резистентност. Подготвили сме съвсем целия пакет със законопроекти, свързани с второто заплащане. Днес следва да разгледаме още два законопроекта, сподели Донев.

За малко време успяхме да извадим страната от режима на пауза. Призивът ми е за работа и отговорност и към българските жители, които не са показани в Народното събрание, сподели още Донев. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР