Навръх празника на Светите братя Кирил и Методий официално стартира

...
Навръх празника на Светите братя Кирил и Методий официално стартира
Коментари Харесай

Нова програма дава 200 хиляди лева стипендия на наши студенти за обучение в чужбина

Навръх празника на Светите братя Кирил и Методий публично започва Националната стратегия „ Фонд „ Стефан Стамболов “, основана по персоналната самодейност на министър-председателя Кирил Петков, оповестяват от Министерски съвет

Проектът дава опция на стимулирани български студенти да получат от страната финансиране за магистратура до 200 000 лв. на година, с цел да се образоват в най-елитните университети в света, в случай че след завършването си се върнат да работят у нас най-малко три години.

„ Светите братя Кирил и Методий отварят пътя на народа ни към просвещение посредством българската писменост. В модерната ни история посредством вложения в европейското обучение на будни младежи Стефан Стамболов обезпечава на страната ни хора, които поставят основите на модерна България. По образеца на този толкоз прогресивен за времето си политик, ние стартираме Национална стратегия „ Фонд „ Стефан Стамболов “, показва министър председателят Кирил Петков. Той приканва младежите да аплайват, а страната ще им окаже цялата поддръжка, тъй като те са вярата за по-доброто бъдеще на България.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР